Nyheder

Skal din næste firmabil være helt eller delvist elektrisk?

Udvalget af elektrificerede modeller er stort – og det vokser hele tiden. Uanset om det er elbilen EQC eller én af de mange Plug-in Hybrider, der har stjålet dit hjerte, er mulighederne næsten uendelige.

Der findes en hybrid til ethvert behov og enhver smag, og med 24 forskellige elektrificerede modeller, findes der naturligvis også én til dig. Uanset om du er til sportslig hatchback, dynamisk coupé, elegant sedan, praktisk stationcar eller rummelig og eventyrlysten SUV – og uanset om du foretrækker at supplere den elektriske drivline med benzin- eller dieselmotor.

Når du kører plug-in hybrid, sikrer elmotoren både en komfortabel, lydløs og lokalt emissionsfri kørsel – og leverer samtidig sportslige og veloplagte præstationer. Når du har brug for ekstra power, er forbrændingsmotoren altid klar til at supplere med endnu flere hestekræfter og en lang rækkevidde.

Hos P. Christensen er vi specialister i Mercedes-Benz, firmabiler og finansiering. Vi står klar med råd og vejledning til dig – også hvis du for første gang overvejer at køre el eller Plug-in Hybrid.

Hør mere om Mercedes-Benz’ udvalg af el og Plug-in -Hybrid til attraktive beskatningspriser her.