P. christensen fleet

Varebiler

P. CHRISTENSEN FLEET

Find din næste varevogn

Velkommen hos P. Christensen Fleet. Vi har et stort udvalg af helt nye Mercedes-Benz-modeller til erhvervsleasing, og vi kan helt sikkert finde den rette varevogn til dig og din virksomhed. Med en Mercedes-Benz får du altid en varebil der er opdateret med de bedste køreegenskaber, højeste sikkerhedsniveauer og tidens mest avancerede teknologi.

Så om den næste varevogn skal være en Citan, Vito eller Sprinter eller om det skal være diesel, benzin eller fuldelektrisk, så hjælper vi gerne. Her på sitet kan du få et overblik over dine muligheder for varevogne til erhvervsleasing.

Har du spørgsmål til beskatningspriser, leveringstider eller generelle vilkår, så står vi klar til at rådgive dig og din virksomhed.

Vil du vide mere?

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til beskatningsgrundlag og firmabiler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Udfyld nedenstående.
Så kontakter vi dig inden længe.

Privatlivspolitik(Required)
Samtykke(Required)

Om P. Christensen – Fleet

Hos P. Christensen sørger vi for en personlig og professionel rådgivning. Her på dette site kan du få et overblik over vores udvalg af firmabiler. Hvis du har spørgsmål, står vi klar til at rådgive dig – uanset om det er spørgsmål til bil, udstyr eller den optimale løsning ud fra dit maksimale firmabilsbeskatningsgrundlag.

Rigtig god fornøjelse!

Søren Hamann Johnson
Fleet Manager – P. Christensen