Mercedes-EQ EQS interiør

Præsentationsvideoer

Mercedes-Benz

KOM TÆT PÅ DIN NÆSTE FIRMABIL

Vil du gerne komme endnu tættere på din næste firmabil?

Tag på opdagelse i vores Mercedes-Benz univers med Kristian, Søren og Camilla og få en gennemgang af nogle af de mest populære modeller som bl.a. EQA, C-Klasse, E-Klasse og mange flere. Vi har også valgt at sætte fokus på nogle af de mest gængse funktioner i Mercedes-Benz, som f.eks. Mercedes’ innovative MBUX multimediesystem. 

Rigtig god fornøjelse!

Udstyr og funktioner

Tag på opdagelse I nedenstående videoer. Her gennemgår vi MBUX, Plug-In Hybrid og meget mere.

Din første Mercedes-Benz

Velkommen til Mercedes-Benz. Er det din første af slagsen? Kristian giver en gennemgang af de mest gængse funktioner i Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz MBUX

Hvad er MBUX og hvordan bruges det? Her giver Søren en gennemgang af det innovative multimediesystem.

Plug-in Hybrid​

Mercedes-Benz har 24 forskellige Plug-in Hybrid-modeller. Men hvad betyder Plug-in Hybrid – og hvordan fungerer det?

Her får du en gennemgang af C-Klasse med Plug-in Hybrid funktionen.

Modelpræsentationer

Tag på opdagelse i Mercedes-Benz universet med Kristian, Søren og Camilla. Få en gennemgang af nogle af de mest populære modeller.

Mercedes-Benz GLA

Det nye design er både skarpt og muskuløst – men samtidig indbydende og let. Både indvendigt og udvendigt byder ny GLA på et væld af standardudstyr, der både inkluderer avanceret LED lygteteknologi, der lyser natten op og det intelligente infotainmentsystem MBUX – Mercedes-Benz User Experience – der lytter, forstår og lærer dig og dine vaner at kende.

Mercedes-Benz GLC

Den faceliftede GLC har fået en endnu mere markant bagende og et skarpere atletisk udtryk. Den har udviklet sig i alle retninger! GLC SUV har den helt unikke og kraftfulde karakter. Dertil er det værd at bemærke den fornyede og markante kølergrill og de elegante kromdetaljer, som udstråler ren og ubehersket SUV-power. 

Mercedes-Benz C-Klasse

Den nye C-Klasse er spækket med udstyr, selv hvis man ikke sætter nogle krydser. Innovative LED-lygter og et helt nyt interiør. Se og hør om detaljerne i vores video, eller oplev den hos din nærmeste forhandler.

Mercedes-Benz E-Klasse

Forventningerne var høje. E-Klasse stationcar har altid været en af vores mest populære modeller. Alligevel bliver den ved med at overgå sig selv! Den er en slags statement, der bygger videre på årtiers erfaringer med højteknologi og standardudstyr som det revolutionerende infotainmentsystem MBUX, LED High Performance forlygter med adaptiv fjernlysassistent og førerassistentpakken med DRIVE PILOT og Steering Assist, som tager sikkerhed og komfort til næste niveau.

Mercedes-Benz EQA

Se med når Kristian giver en gennemgang af vores elektriske SUV – EQA. Se alle detaljer og hør mere om det karakteristiske design her.

EQA 250 er fuldt elektrisk og har en rækkevidde på op til 426 kilometer (WLTP).

Vil du vide mere?

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til beskatningsgrundlag og firmabiler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Udfyld nedenstående.
Så kontakter vi dig inden længe.

Privatlivspolitik(Required)
Samtykke(Required)