Nyheder

Ny E-Klasse er landet!

Nu kan du opleve faceliftet E-Klasse sedan og stationcar i alle vores afdelinger – coupé og cabriolet er på vej!

Nyhederne inkluderer både et gennemført opdateret design med nye lygter, et endnu skarpere linjeføring samt markante ‘power domes’ i motorhjelmen. I kabinen kan du nu for første gang i E-Klassen opleve det intuitive infotainmentsystem MBUX, der både kan styres med stemmen, ved at gestikulere med hånden – eller med det helt nye digitale rat, som fornemmer din mindste berøring.

Vælg mellem et stort udvalg af motorer både som benzin- og diesel-plug-in hybrid, der gør det muligt at køre på ren elkraft til hverdag, mens forbrændingsmotoren hjælper til på de lange ture.

Vælger du E-Klasse Plug-in Hybrid som sedan, kan du køre op til 53 kilometer på ren el, mens der er batterikraft nok til 48 kilometer, hvis du vælger stationcarversionen.
Og uanset om du helst vil kombinere elmotorens 122 hestekræfter med diesel- eller benzinkraft, er præstationerne mere end godkendt. Dieselmotoren i E 300 de yder nemlig 194 hestekræfter, mens benzinmotoren i E 300 e yder hele 211 hestekræfter.
Men det er ikke det hele, for med Pre Entry Climate Control funktionen kan du også aktivere klimaanlægget direkte fra din smartphone med Mercedes me App’en, så kabinen altid har den rette temperatur, når turen begynder.

E-Klassen står skarpt fra start med Businesspakke og rigtig meget standard-udstyr. Standard har den AVANTGARDE interiør og eksteriør – men du kan naturligvis tilvælge AMG udstyrslinje, som altid. Derudover står den standard med udstyr som 17” fælge, LED High Performance forlygter, Adaptive fjernlysassistent, Navigation connectivitetspakke, Parkeringspakke med bakkamera, Sædekomfortpakke, Interiør lyspakke og meget mere.

Se beskatningspriser på ny E-Klasse her
Eller oplev E-Klassen i alle vores afdelinger allerede i dag.

Se mere her


E bil
E bil
E bil
E bil

Ring +45 70 202 203 eller skriv på fleet@pchristensen.dk

Mercedes firmabil hos P. Christensen

Hos P. Christensen er det vores vigtigste opgave, at holde vores erhvervskunder og deres forretning godt kørende. Vælg den Mercedes model, der passer bedst til dit behov. Hos P. Christensen – Fleet har vi et stort udvalg af firmabil. Oplev blandt andet vores populære modeller: A-Klasse, B-Klasse, C-Klasse, E-Klasse, GLC, GLE og meget mere.