Nyhed

Mercedes-Benz GLB

Mercedes-Benz GLB

Du kender måske B-Klassen. Men nu kan du få den rummelige og kompakte B-Klasse som SUV: GLB – med plads helt op til 7 personer. Den har et markant SUV-design med skarpe linjer, der passer til alt slags terræn. Interiøret har mange detaljer, som vi kender fra både A-Klassen og B-Klassen. Her kan du opleve den store skærm, der bruges både i instrumentbordet og som informationssystem MBUX, som virker let og intuitivt samt ambientebelysning i 64 farver.

Dertil er komforten helt i top for alle passagerer i bilen. Den er rummelig og behagelig – og har Mercedes-Benz Intelligent Drive-systemer som hjælper føreren med at aflaste køreturen.

Alt det udstyr bilen kommer hjem med, bliver skræddersyet helt efter dine egne behov – så du får GLB præcis som du ønsker den.

Se mere her


glb bil
glb bil
glb bil
glb bil

Ring +45 70 202 203 eller skriv på fleet@pchristensen.dk

Mercedes firmabil hos P. Christensen

Hos P. Christensen er det vores vigtigste opgave, at holde vores erhvervskunder og deres forretning godt kørende. Vælg den Mercedes model, der passer bedst til dit behov. Hos P. Christensen – Fleet har vi et stort udvalg af firmabil. Oplev blandt andet vores populære modeller: A-Klasse, B-Klasse, C-Klasse, E-Klasse, GLC, GLE og meget mere.