C-Klasse

Den mest populære firmabil

Dugfriske tal fra landets største leasingselskab, Nordania, viser at C-Klassen igen i år indtager førstepladsen på listen over de mest populære firmabiler.

I sommeren 2018 fik C-Klassen et facelift, der gjorde den større og stærkere at se på og lidt bredere over skuldrene, med en mere vital udstråling krydret med sporty elegance.
Det har vist sig, at være den rigtige satsning – for siden faceliftet, har C-Klassen været den mest populære bil i firmabilssegmentet.

Jens Haarmark Nielsen, chef for Fleet Management hos Nordania Leasing giver sit bud på C-Klassens popularitet:
”Det er særligt C-Klasse, der har trukket læsset i slutningen af året. Det handler helt grundlæggende om, at det er en komplet firmabil til en god pris. Masser af udstyr og en god køreoplevelse gør det til mange kunders favorit. Men også den endnu større E-Klasse er uhyre populære blandt de danske firmabilister, og ligesom sidste år ender den faktisk på en solid tredjeplads”.

C-Klassen er også en af vores favoritter – for hvorfor gå ned på plads, komfort og sikkerhed?
Lige nu har vi C-Klasser stående på lager til attraktive priser og omgående levering.

Ønsker du en kombination af elmotorens dynamik og effektivitet – og forbrændingsmotorens rækkevidde?
Oplev vores helt nye C-Klasse med EQ Power; en diesel Plug-in Hybrid til attraktive priser og omgående levering.

Se mere her


C bil
c bil
c bil
c bil

Kilde: https://nordania.dk/erhverv/nyheder/2020/favorit-firmabil-2019

Ring +45 70 202 203 eller skriv på fleet@pchristensen.dk

Mercedes firmabil hos P. Christensen

Hos P. Christensen er det vores vigtigste opgave, at holde vores erhvervskunder og deres forretning godt kørende. Vælg den Mercedes model, der passer bedst til dit behov. Hos P. Christensen – Fleet har vi et stort udvalg af firmabil. Oplev blandt andet vores populære modeller: A-Klasse, B-Klasse, C-Klasse, E-Klasse, GLC, GLE og meget mere.