Ny C-Klasse – spækket med udstyr

Ny C-Klasse er spækket med udstyr – selv, hvis du ikke sætter ét eneste kryds på ekstraudstyrslisten.

Vejen og omgivelserne bliver som standard oplyst af LED High Performance-forlygter – mens kabinen byder på to store skærme; et digitalt førerdisplay på 12,3” og et digitalt mediadisplay på 11,9”, som nu for første gang i C-Klassen har en opretstående, vertikal orientering ligesom den nye S-Klasse.

Skærmene blænder op for den nyeste generation af MBUX, som nu også forstår dansk, og sikkerheden er også i top med både adaptiv fartpilot, Active Lane Keeping Assist og Blind Spot Assist, som blandt andet advarer om trafikanter i de blinde vinkler.
Parkeringspakken med bakkamera er også standard, og øvrig teknologi i form af smartphoneintegration med trådløs Apple CarPlay© og trådløs opladning samt fingeraftrykslæser understreger følelsen af at sidde i en topmoderne bil.

Selvom C-Klassen i sig selv kan bryste sig af et højt niveau af udstyr, er der selvfølgelig rigeligt med muligheder for den kræsne køber. Et af de mest populære tilvalg er Premiumpakken, som blandt andet udstyrer bilen med 360 graders parkeringskamera, Memorypakke til sædeindstillinger, endnu mere luksuriøs ambientebelysning som på S-Klassen, MBUX med Augmented Reality og Digital Light forlygter.

Med Digital Light forlygterne får du brillante lysforhold, der altid er tilpasset omgivelserne og de andre trafikanter. Igen er C-Klassen inspireret af S-Klassen – og leverer en ekstremt kraftfuld og præcis lysfordeling.

Med den store infotainment-skærm i midten af instrumentbordet, kan du kommunikere med hjemmet – direkte fra bilen.
Her kan du indstille temperaturen, tænde og slukke lys eller endda betjene elektriske apparater.

De første C-Klasser bliver introduceret i juni 2021.
Plug-in Hybrid lanceres i fjerde kvartal 2021 – mens diesel Plug-in Hybrid kommer til foråret 2022.

Se beskatningspriserne på de første modeller her.

C bil
c bil
c bil
c bil

Ring +45 70 202 203 eller skriv på fleet@pchristensen.dk

Mercedes firmabil hos P. Christensen

Hos P. Christensen er det vores vigtigste opgave, at holde vores erhvervskunder og deres forretning godt kørende. Vælg den Mercedes model, der passer bedst til dit behov. Hos P. Christensen – Fleet har vi et stort udvalg af firmabil. Oplev blandt andet vores populære modeller: A-Klasse, B-Klasse, C-Klasse, E-Klasse, GLC, GLE og meget mere.