Nyheder

C-klasse plug-in hybrid kan nu bestilles

Vi troede ikke, at C-klassen kunne blive bedre. Men nu kommer den som plug-in hybrid.

Den ny generation af plug-in hybrider fra Mercedes-Benz er baseret på et modulært system, som gør det muligt at anvende den samme teknologi i flere forskellige modeller. Hybridteknologien er således den samme, uanset om modellen er en benzin eller en diesel. Elmotoren, som er udviklet i samarbejde med Bosch, udvikler 122 hestekræfter (90 kW) og 400 Nm, hvilket gør det muligt at køre op til 130 kilometer i timen på ren el. Det nye batteri fra det Daimler ejede selskab Accumotive har en kapacitet på 13,5 kWh og er koblet til en vandkølet lader på 7,4 kW. Med en hurtiglader kan batteriet oplades fra tom til fuld tilstand på blot 90 minutter, mens opladningstiden fra en almindelig stikkontakt er omkring fem timer.

En anden vigtig komponent er den 9-trins automatgearkasse, som er optimeret til hybridteknologi og blandt andet mindsker energiforbruget ved igangsætning på ren el. Plug-in hybriderne har også ECO Assist, som guider føreren til at køre længst muligt på el uden at anvende brændstofmotoren. Resultatet er ikke blot en lavere miljøbelastning, men også en mere stille og komfortabel fremfærd, som gør Mercedes-Benz oplevelsen endnu stærkere.

Forventet introduktion af C-klassen med plug-in hybrid motor er i starten af oktober 2019. Men du kan allerede nu bestille den, så du er sikker på at få en af de første biler.

Se mere her


C bil
c bil
c bil
c bil

Ring +45 70 202 203 eller skriv på fleet@pchristensen.dkKontakt os

Mercedes firmabil hos P. Christensen

Hos P. Christensen er det vores vigtigste opgave, at holde vores erhvervskunder og deres forretning godt kørende. Vælg den Mercedes model, der passer bedst til dit behov. Hos P. Christensen – Fleet har vi et stort udvalg af firmabil. Oplev blandt andet vores populære modeller: A-klasse, B-klasse, C-klasse, E-klasse, GLC, GLE og meget mere.